NYHET HELGEN 11 & 12 FEBRUARI 2023- YOGA MÖJLIGHETER PÅ STARBY HOTELL & SPA

RO By Rita Omvik
Rita Omvik

Varmt välkommen till sköna och avkopplande morgonpass från kl 08.00-09.00 lördag och söndag den 11/12 februari. Rita och Clara kommer att ta dig med på yinyoga som inleds med 15 min meditation. I omgivningen fins vatten, terapeutisk ljud och värme, allt för att du skal kunna slappna av i en ROfylld atmosfär.

Du är varmt välkommen att prova på en gång om du är osäker på vad yinyoga är. Pris 100:- Drop In är också möjligt om det inte är fullbokad. Pris 200:-

Kurs på 10 gånger är det bästa alternativet om du vet att detta är något du skulle vilja vara med på. Pris 10 gånger 1800:-

Anmälan sker till Rita 0768015015. NB! Vi har begränsade platser upp till 12 personer. Utrustning finns på plats. Annars är du välkommen att ta med dig ditt eget.

Våra pass kommer att passa ALLA. Erfarenhet, ålder eller stelhet är inget hinder. Yogapraktik handlar inte om att bli någon annan med andra förutsättningar, utan bli en bättre utgåva av dig själv.

Vår erfarenhet och kunskap vi önskar dela med dig i våra pass är hur du kan få bättre livsbalans, kvalité och hälsa med lite mer stillhet lite oftare i livet. Med andning, enkla positioner och meditation vill du kunna få en ökad medvetenhet, återhämtning, vila och inre reflektion. Många livsstilssjukdomar och även upplevd ohälsa har en stark koppling till stress. Tillsammans hoppas vi å kunna inspirera varandra till att omfamna stillheten så den kan få en mer naturlig plats i vardagen.

Yinyoga vill försiktigt sträcka på din fascia genom att du slappnar av i dina muskler samtidigt som du håller en position i 3-5 minuter. Kroppen kommer att svara genom att göra din fascia starkare, smidigare och med ett bättre vätskeflöde, vilket är önskligt. Även nervsystemet påverkas negativt om vi inte tränar vår fascia. Enligt Paul Grilley, linyogans grundare, är uttorkat fascia orsaken till smärta i kroppen. Oavsett vad vi tror på så kan vi vara säkra på att uttrycket Motion is Lotionˆ stämmer.

Våga testa eller bli med oss på en 10 veckors resa i yinyogans värld.

I stillhetens anda händer magi

Namasté

Rita o Clara