‍Äntligen vår och dags att börja använda solkräm.

Solskydd med rätt faktor i rätt mängd är den bästa anti age krämen du kan tänka dig. Hela året bör solkräm användas. Hög faktor är inte nödvändigt hela tiden, men som ett ON TOP produkt vid behov. Solar+ Protect Fluid är ett ON TOP produkt, som är min trogen vän i väskan om sommaren.

RO By Rita Omvik
Rita Omvik

I vårt produktsortiment finns det flera bra produkter som skyddar och förhindrar solskador, samtidigt som huden får vård  Här är några exemplar på vad vi har att välja mellan.

OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF 20
Solkräm og fullfjädrad dagkräm som förhindrar åldrande, inflammation och rodnad i huden. Starkt skyddande, återfuktande och närande. En säker dagkräm med SPF 20 som innehåller ett mycket effektivt filter mot både UVA- och UVB-strålning. Innehåller noggrant utvalda växtextrakt av tomat, näckros och havtorn som stärker huden och tillför fukt.

Storlek: 75 ml / Rek. Pris: 495, -

SOLAR + PROTECT FLUID SPF 50
En "MÅSTE" -produkt i påsen på våren och sommaren. En säkerhetsprodukt när huden utsätts för stark UV-exponering. Christine Schrammek är orolig för att ett högt UV-filter är en belastning på huden över tid och därför erbjuder en perfekt "ON TOP" -produkt över dina dagliga krämer vid behov, som skyddar huden optimalt utan att huden permanent belastas. Dermatologiskt bekräftat på känslig hud och är utan lukt och färgämnen.
Krämen har lätt konsistens som absorberas snabbt och är lämplig för alla hudtyper.

STEG 1: Tillämpa dagliga rutiner som vanligt
STEG 2: Applicera Solar + Protect Fluid över
STEG 3: Applicera hela dagen efter behov. Kan appliceras över och under make-up och över Blemish Balm

Storlek: 50 ml / Rek. Pris: 610, -

SENSIDERM SUN CREAM SPF 50
Den perfekta solkrämen för kunder med en försvagad hudbarriär, känslig hud, uttorkad / torr hud och rosacea - hudsjukdomar som rosacea. Känslig hud skyddas försiktigt, säkert och permanent. En bra solkräm för dom som oftast reagerar på solkräm just i solen och också får solacne.

Storlek: 75 ml / Rek. Pris: 540, -.